top of page
Поиск

Новорічний вечір

27 грудня студенти відділення ветеринарної медицини стали учасниками традиційного новорічного свята. Навчальний заклад просто вибухнув різноманіттям яскравих костюмів, посмішок, танців і пісень.

        До заходу студенти готувалися серйозно і відповідально. Адже Новий рік — одне з найочікуваніших свят для кожної людини. Варто тільки згадати приємні клопоти приготування до Нового року та Різдва, коли голова йде обертом, душа бажає радості і змушує себе збагнути, що неодмінно станеться диво. А самі ж святкування — це веселощі і цілковитий позитив!

        У святково оформленій актовій залі оригінальними прикрасами та мереживними сніжинками зібралися студенти, викладачі та гості – усі, кому до снаги отримувати радість та позитив.

        На вулиці за вікном похмура холодна груднева погода, а у актовій залі технікуму затишна, дружня атмосфера свята, посмішки, жарти. Для глядачів й учасників заходу студенти підготували святкову шоу-програму та конкурси з подарунками. Також вони пригостили гостей солодощами. Окрім цього, відбулося нагородження переможців та учасників новорічних конкурсів, організованих напередодні студрадою.




9 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page